Değerli yasal ve bilinçli silahsever arkadaşlarım,

Sıra geldi uzun zamandır forumdan ve Facebook sayfasından arkadaşlarla yapalım yapmayalım modifikasyonlarından bir diğerine.

Yakın zamanda yaptığım kaydırmaz yüzey uygulamasının ardından poligonda atış yaparken (spor yaptıkça dolma kıvamına gelen) parmaklarımdan namı diğer işaret parmağı ve aşağı itelediği için parmak çıkıntılarına oturmayan diğer parmaklarım yüzünden yeterince derin bir tutuş yapamadığımı düşünüp rahatsızlık duyuyordum. Kombat yerine hedef atışlarına yoğunlaştığım için silahımı modifiye etmekte sakınca görmedim. Hatta çok daha güzel oldu diyebilirim.

En net faydası ise derin kavrama sağlaması ve namlu aksının daha düşük olması nedeniyle şahlanmaya karşı pozitif etki etmesi oldu.

Nette sık sık rastladığım tetik korkuluğunun dip kısmının tıraşlanarak modifiye edilmesinin yarattığı memnuniyeti ben de tatmak istedim.

Kunduzkuyruğu sırtlık ile kısmen çözdüğüm ancak daha kesin, ergonomik ve konforlu bir çözümü Dremel ve 10 dakikalık süre içinde sağladım. Geriye kaldı büyüteç ve bol ışık altında çok ince bir iki çapak temizliği.

Buyrun sonuç :

Önemli uyarı: Yaptığım modifikasyonlar uzun araştırmalar ve önceki tecrübelerim ışığında gerçekleştirilmiştir. Silahınızın ve sizin güvenliği açısından denememenizi tavsiye ederim. Glock silahınız fabrikadan çıktığı şekilde operasyonel şartlarda güvenle kullanılır haldedir, hiç bir değişikliğe ihtiyaç duymaz. Yapılacak değişiklikler riskleri de beraberinde getirmekte, keyfe keder işlemlerdir. Ayrıca silahınız garanti dışı kalacaktır. Uygulamanız sonucunda oluşabilecek herhangi bir kaza ya da yaralanmadan sorumlu değilim.